Verkooppunten

Boerderijverkoop Hemmen: 'De Groentestek'

  • Verse groente van onze tuinderij en Ekoboerderij De Lingehof in Hemmen
  • Appelsap, 5 liter pakken, van appels uit onze boomgaarden van HoogstamfruitHemmen

 

U kunt bij ons op twee manieren boodschappen doen ivm de coronamaatregelen, ook vragen we u een mondkapje te dragen in onze winkel:

Om voldoende afstand te waarborgen mogen er maximaal 2 personen tegelijk in de winkel. Graag even de handen desinfecteren met het pompje bij de ingang. U mag zelf in de winkel de boodschappen verzamelen en bij ons afrekenen, graag pinnen. Er is voldoende ruimte om even te wachten als de winkel vol is.

U kunt ook vooraf bij ons bestellen, wij maken uw bestelling klaar en u kunt dan de bestelling afhalen en betalen (graag pinnen) op de boerderij op vrijdagmiddag tussen 13.30 en 17.00 uur. Wilt u hier gebruik van maken en dus wekelijk per email een bestellijst ontvangen? Mail dan even naar info@tuinderijdestroom.nl

Openingstijden
Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur

Adres
Hemmensestraat 17, 6668 LB Randwijk

Route
Vanuit Hemmen richting Wageningen, over het bruggetje (Tolbrug) over de Linge, de eerste boerderij aan uw rechterhand. U kunt hier het erf oprijden, langs het woonhuis naar achter doorrijden, het is in de rechterschuur.

Overige verkooppunten

We leveren ook losse groentes en/of pakketten aan verschillende winkels/restaurants/bedrijven in de regio:

Ook geinteresseerd in ons aanbod?

Wil je ook met lokale groentes gaan koken in je restaurant, of onze groentes opnemen in je winkelassortiment? Neem dan contact met ons op.

Elke week versturen we ons groente-aanbod per email. En we bezorgen in de regio op meerdere momenten in de week.